Два дни след големия финал на  от УЕФА обявиха официално идеалния

...
Два дни след големия финал на  от УЕФА обявиха официално идеалния
Коментари Харесай

УЕФА представи идеалния отбор за Евро 2020

Два дни след огромния край на   от УЕФА оповестиха публично идеалния състав за шампионата. Прави усещане, че в него липсват двамата футболисти с най-вече попадения - Кристиано Роналдо и Патрик Шик - единствените с по 5 гола на Евро 2020.

Припомняме, че  .
 Италия пречупи фантазията на Англия и стъпи на европейския връх Италия пречупи фантазията на Англия и стъпи на европейския връх
Италианският народен тим се наложи над Англия след осъществяване на дузпи и победи с купата на Европейското състезание по футбол....

В съвършената 11-ка влизат цели 8 играчи, които взеха присъединяване във финала. Джанлуиджи Донарума, Леонардо Бонучи, Леонардо Спинацола, Жоржиньо и Федерико Киеза са представителите на спечелилия Италия, до момента в който Кайл Уолкър, Хари Магуайър и Рахийм Стърлинг са англичаните, които попадат в листата.

Място намира и 18-годишния Педри, който изигра свръхестествен шампионат и затвърди мненията, че е един от най-талантливите и качествени млади играчи в света. На върха на офанзивата пък е предпочетен Ромелу Лукаку през Кристиано Роналдо и Патрик Шик. В полузащитата пък попада Пиер-Емил Хьойберг.

Пълния състав -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР